Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


04-10-2021
Er du interesseret i digital transformation? Deltag i Legal Tech konferencen Tech-tarium 2021

Hvad er teknologisk muligt i dag?
Søger du viden og indsigt i, hvad nye digitale løsninger kan i dag, og hvilke muligheder der er til din advokatvirksomhed? Så er vores legaltech-konference Tech-tarium den 30. november stedet, hvor du skal være.

 

Vi sætter fokus på, hvad der er teknologisk muligt i dag, og hvad der benyttes i andre brancher, som kan være interessant for os i advokatbranchen.

 

Legaltech-konferencen Tech-tarium afholdes den 30. november

Vi måtte på grund af covid-19 aflyse sidste år, men nu kan vi igen afholde Tech-tarium hos Danske Advokater som en heldagskonference med inspirerende indlæg og mulighed for at se spændende legaltech-løsninger fra en række leverandører til advokatbranchen.

 

I løbet af dagen har vi tre spændende indlæg:

 

  • Digitalisering handler ikke om tech – det handler om mennesker!
    Der er drøn på virksomhedernes digitale transformation i disse år. I dette oplæg ved Stine Reesen, der er CEO I Knowit Experience ser vi på, hvilke trends og tendenser vi ikke kommer uden om, og hvem vi måske kan lære noget af. Fælles for de gode cases er, at fokus ligger på mennesket og ikke teknologien.
  • Terminologi, overvejelser og udvalgte kontraktuelle og juridiske udfordringer ved brug af blockchain og smart contracts ved Peter Istrup, partner, advokat (H), Horten Advokatpartnerselskab.
  • Kunstig intelligens i praksis ved Thomas Nørmark, Global Head of AI & Robotics, NTT DATA
    En inspirations-talk om potentialet bag big data og kunstig intelligens. Med udgangspunkt i konkrete cases fra Danmark giver Thomas Nørmark sine bud på, hvordan dataanvendelse og kunstig intelligens kan understøtte mennesket på en lang række områder.


I den kommende tid inviterer vi relevante leverandører til at deltage. Undervejs vil de præsentere deres legaltech-løsninger til advokatbranchen i små 20 minutters seancer, hvor du selv kan vælge mellem dem, der har din interesse.

 

Tilmeld dig her

Vi har plads til 100 deltagere, så vil du være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde dig.

 

Tech-tarium 2021 er forbeholdt personer i advokatvirksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater.

 

Har du forslag til leverandører, som kunne være relevante, er du meget velkommen til at kontakte digitaliseringschef Steen Hermansen på tlf. 33 43 70 21 eller mail she@danskeadvokater.dk.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21