Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


07-10-2021
Danske Advokater skifter it-platform

For at styrke vores medlemsservice udskifter vi vores gamle it-system med et nyt og langt bedre. Det er en proces, som vi har været i gang med siden foråret, og som kulminerer med et egentligt skifte af vores centrale systemer den 1. november 2021.

 

Vi er nu inde i en intens periode med test af systemet, datamigrering og undervisning af vores medarbejdere. Det betyder, at I vil opleve, at vi somme tider er længere om at reagere på jeres henvendelser, hvilket vi beklager og håber på jeres forståelse for.

 

Samtidig er vi kommet i gang med et hektisk efterår, hvor mange af de fysiske mødeaktiviteter og kurser, som har været udsat på grund af corona, er kommet i kalenderen. Det er dejligt – men skaber også stor travlhed hos os.

 

For at kunne fokusere på en ordentlig overgang til de nye it-systemer har vi valgt ikke at udsende nyhedsbreve i uge 42 (efterårsferien) og uge 44 (lige omkring it-skiftet). Det gælder både Danske Advokaters nyhedsbreve og nyhedsbreve for de foreninger, som vi samarbejder med.

 

Vi glæder vi os til fremadrettet at kunne levere en bedre medlemsservice på baggrund af det nye system. Vi håber på jeres forståelse, og sekretariatets medarbejdere står naturligvis klar til at hjælpe jer bedst muligt, så tøv ikke med at kontakte dem på telefon, hvis der er spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

 

Paul Mollerup

Adm. direktør


Paul Mollerup
Paul Mollerup | Adm. direktør | 33 43 70 10 | pmo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Paul er overordnet ansvarlig for den daglige drift af foreningen og bindeled til Danske Advokaters formand og bestyrelse. 

 

Paul har naturligt nok fokus på Danske Advokaters strategi, økonomi og ledelse. Derudover er han som adm. direktør involveret i en lang række af Danske Advokaters projekter og opgaver. 

 

Foreningens politiske interesser, kommunikation og forretningsudvikling fylder meget i Pauls dagligdag. 

Læs mere…

33 43 70 10