Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


25-10-2021
Arrangement den 3/11 om klimaforandringer, menneskerettigheder og arkitektur

Onsdag den 3. november kl. 16 - 19 inviterer Dreyers Fond til et arrangement om klimaforandringer, eksistens, menneskerettigheder og arkitektur med forestilling og efterfølgende paneldebat.

 

Forestillingen af Andri Snær Magnason akkompagneret af Högni Egilsson har fyldt Reykjavík City Theatre mere end 10 gange og er baseret på Andris bestseller ’Tiden og vandet’, der er oversat til over 30 sprog. 

 

Ideen til det samlede arrangement er opstået på baggrund af udstillingen Con-nect-ed-ness og vinklet til fondens målgrupper: advokater og arkitekter, der også er repræsenteret i paneldebatten og med baggrund i hver deres fagområde og erfaringer må forholde sig til verdens tilstand.

 

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig via mail til info@dreyersfond.dk. Afvent bekræftelse, da der er et begrænset antal pladser. Du har kun adgang, hvis dit navn står på gæstelisten.

 

Læs mere her

 


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19