Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


15-11-2021
Invitation til Steen Hermansens 25-års jubilæum

Danske Advokaters digitaliseringschef Steen Hermansen har 25-års jubilæum den 1. december 2021. I den anledning inviteres samarbejdspartnere, nuværende og tidligere kolleger samt venner af huset til reception.

 

Steen blev oprindeligt ansat i Advokaternes Serviceselskab som IT-rådgiver og fulgte siden med, da Danske Advokater blev stiftet i 2008.

 

Steen Hermansen er uddannet svagstrømsingeniør med speciale i medicoteknik. Siden 1996 har han arbejdet med it i advokatbranchen.

 

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it-løsninger og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter og Digitaliseringsstyrelsen med nye offentlige projekter. I de seneste år har Steen også vejledt om compliance-værktøjer og ibrugtagning af nye teknologiske løsninger til vores medlemmer. Igennem alle årene har Steen løbende holdt indlæg og undervist inden for it-relaterede emner.

 

Receptionen afholdes den 1. december kl. 15.00 – 18.00 i restaurant Spies hos Danske Advokater, Vesterbrogade 32, 1620 København V.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21