Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


23-11-2021
Er du klar til ny Digital Post den 30. november?

Bemærk overgangsperioden uden digital post den 26. – 29. november
 

Hos Danske Advokater har vi gennem en længere periode været i dialog med Digitaliseringsstyrelsen for at sikre, at I medlemmer har den nødvendige adgang i jeres advokatvirksomhed, når den nye Digital Post går i luften den 30. november.

 

Er I bobestyrer, kurator, likvidator eller varetager I på anden vis en anden persons eller virksomheds digitale postkasse?
Flere har henvendt sig om problemer med at tilgå Digital Post fra andre firmaer i Rettighedsportalen. Digitaliseringsstyrelsen er er selv opmærksom på, at der er nogle fejl lige nu, som kan forhindre advokater med fuldmagter, fx adgang som kurator/likvidator/bobestyrer, i at se og administrere disse adgange. Der arbejdes på fejlen, og Digitaliseringsstyrelsen oplyser, at det forventes rettet til den 30. november.

 

Spørgsmål og svar
Vi har fået besvaret flere konkrete forhold om bl.a. overgangsperioden i e-Boks, hvor du kan se vores spørgsmål og Digitaliseringsstyrelsens svar. Listen bliver løbende opdateret.

 

Mere viden og hjælp
Vi har opdateret vores side om Digital Post i Navigator, og den vil løbende blive ajourført med relevant viden og aktuelle nyheder, så du kan få det samlede overblik.

Læs mere her

 

Har du spørgsmål til den offentlige digitale postløsning, kan du kontakte Digital Post support på telefon 82 30 32 31 (mandag til fredag mellem kl. 09:00-20:00) eller på naestedigitalpost@digst.dk.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21