Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


21-02-2022
Få rabat på intelligente paradigmaer online og et anti-hvidvaskværktøj

Danske Advokater har netop lanceret et samarbejde med Pingo Documents, der leverer digitale værktøjer, herunder en intelligent online paradigmasamling og et anti-hvidvaskværktøj (KYC) til advokater og jurister. Som medlem af Danske Advokater får du en attraktiv rabat på løsningen.

Med Pingo Premium får du ubegrænset adgang til altid opdaterede juridiske dokumenter og intelligente spørgerammer inden for alle væsentlige faglige områder. Dokumenter og spørgerammer er udarbejdet og kvalitetssikret af et redaktørnetværk udvalgt blandt landets dygtigste specialister.

Alle dokumenter genereres øjeblikkeligt med det enkelte advokatkontors eget logo og styling – klar til levering og kan sendes direkte til digital underskrift fra platformen. Dokumenterne leveres i både pdf og Word til brug for evt. videre bearbejdning.

Med Pingo Advocomply får du ubegrænset adgang til at benytte automatiseret KYC og hvidvask-procedure, hvor klienten uploader dokumenter og afgiver de lovpligtige besvarelser. Opfølgning og generering af en onboarding og KYC-rapport sker automatisk og kan arkiveres i sagssystemet.

Med Pingo Partner Lounge får du mulighed for at oprette et ubegrænset antal egne juridiske dokumenter og intelligente paradigmaer i en eksklusiv folder, som kun jeres medarbejdere har adgang til. 

Jeres helt egne dokumenter kan digitaliseres fra bunden eller lynhurtigt tilpasses ud fra de mange eksisterende dokumenter. Pingo har dygtige medarbejdere, som bistår med digitalisering, hvorefter jeres egne dokumenter tilføres alle de fordele og den intelligens, som automatisk dokumentgenerering kan tilbyde.

Læs mere om Pingo Documents og se, hvordan du får rabat

 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21