Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


04-03-2022
Advokatbranchen vil hjælpe ukrainske flygtninge

Danske Advokater og Advokatsamfundet har netop indledt et samarbejde med DRC Dansk Flygtningehjælp om at stille gratis supplerende juridisk bistand til rådighed for ukrainske flygtninge.

Allerede nu har en lang række store advokatvirksomheder valgt at støtte op om initiativet.  

 

”Vi håber at kunne være en lille hjælp for de mennesker, der nu står i en akut og ulykkelig situation. Derfor har vi kontaktet DRC Dansk Flygtningehjælp for at høre, hvordan vi bedst muligt kan bistå dem med det juridiske arbejde i en presset situation”, fortæller Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup og uddyber:

 

”Der er naturligvis mange spørgsmål, når man kommer til Danmark som flygtning fra Ukraine – ligesom herboende ukrainere er bekymrede for deres familiemedlemmer og usikre på, hvordan reglerne fungerer”.

 

Danske Advokater har skrevet ud til alle deres medlemsvirksomheder med en opfordring om at hjælpe de ukrainske flygtninge.

 

”Alle bidrag tæller, og man kan hjælpe på mange måder. Nu går vi i gang med at få stablet hjælpeordningen på benene i samarbejde med DRC Danske Flygtningehjælp, og så håber jeg, at endnu flere advokater vil bakke op, når de hører om initiativet”, siger Paul Mollerup.

 

Accura, Kirk Larsen & Ascanius, Bech-Bruun, Bruun & Hjejle, Dahl, DLA Piper, Focus Advokater, Gorrissen Federspiel, HjulmandKaptain, Holst, Advokater, Horten, Poul Schmith/Kammeradvokaten, Kromann Reumert, Lundgrens, Mazanti-Andersen, NJORD Law Firm, Plesner og Lund Elmer Sandager har allerede tilkendegivet, at de støtter initiativet.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19