Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


22-03-2022
Praktisk compliance-opslagsværktøj: Hvidvaskkontrol af klienter

Danske Advokater kan nu præsentere et praktisk compliance-opslagsværktøj i form af en ny vejledning med titlen ”Hvidvaskkontrol af klienter”. Den praktiske vejledning er blevet udarbejdet af compliancefolk repræsenteret ved syv af vores medlemsvirksomheder, og den kan benyttes i alle advokatvirksomheder uanset størrelse og med alle typer af sagsområder.

 

Ideen opstod efter Danske Advokaters compliancekonference i august 2021, hvorefter der er blevet afholdt en række workshops. Efterfølgende har der været en god dialog med Advokatsamfundet for at få afklaret forskellige tvivlsspørgsmål. Vejledningen vil løbende blive opdateret og tilpasset, så det er ajourført i forhold til Advokatsamfundets kommende revidering af deres egen vejledning og praktiske erfaringer ved deres hvidvaskspecifikke tilsyn.

 

Fra Danske Advokater vil vi gerne sende en stor tak til medlemmerne af arbejdsgruppen. Det har været en fornøjelse af arbejde sammen med jer. Arbejdsgruppen er nu blevet placeret under vores nye fagudvalg om hvidvask, hvor de har tilbudt at bidrage med mere senere. Det er vi meget taknemmelige for, da vi ved, at der blandt jer medlemmer efterspørges konkrete compliance-værktøjer, så vi ser frem til flere gode workshops med arbejdsgruppen.

 

Vejledningen ”Hvidvaskkontrol af klienter” er placeret i vores medlemsunivers ”Navigator” under afsnittet ”Compliance” og menupunktet ”Hvidvask”. Det kræver medlemslogin at få adgang til siden og vejledningen.

Se vejledningen her


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21