Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


24-03-2022
Vi er med i arbejdsgruppe om vurdering af erhvervsgrunde

Regeringen har nu nedsat det længe ventede ekspertudvalg, der skal analysere den vedtagne model til grundvurdering af erhvervsgrunde og mulige alternative modeller til grundvurdering af erhvervsgrunde samt vurdere behovet og muligheden for at genindføre ejendomsværdiansættelse af erhvervsejendomme. Det er et vigtigt arbejde, som hermed er sat i gang, og som blandt andet skal være med til at sikre, at der også i fremtiden er tryghed og retssikkerhed omkring ejendomsbeskatningen i Danmark.

 

Vi er derfor glade for, at advokat Thomas Booker har fået en ud af de 5 pladser i ekspertudvalget, som har professor Peter Birch Sørensen som formand. Udvalget skal efter planen afrapportere medio 2023, og arbejdet bliver suppleret af en følgegruppe, hvor blandt andre Danske Advokater også har sæde.

 

Læs Skatteministeriets pressemeddelelse her


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19