Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


25-03-2022
En af Danmarks Bedste Arbejdspladser® er et advokatfirma på Amager

Et af vores medlemmer gennem mange år, ØENS Advokatfirma, har fået en flot 14. plads hos Danmarks Bedste Arbejdspladser® inden for virksomheder i størrelsesordenen 50-449 medarbejdere.

Læs mere her

 

ØENS Rådgivningshus er et samarbejde og forretningsfællesskab mellem ØENS Advokatfirma, ØENS Ejendomsadministration og ØENS Virksomhedsadministration. Firmaet er dybt forankret i lokalsamfundet og støtter mange lokale foreninger på Amager. Derudover ser de sig selv som én stor familie. Ida og Kenneth Gudmundsson er de to grundlæggere af virksomheden, de er gift på 32. år og sammen har de drevet ØENS Rådgivningshus i mere end 20 år. Ida og Kenneth mener selv, at det er pga. det store fokus på fællesskabsfølelsen, at ØENS Rådgivningshus og dets 80 medarbejdere har vundet prisen. Firmaet prioriterer nemlig fællesoplevelser i form af fx fredagsbar og fejring af store som små sejre, ligesom arbejdspladsen rummer, når livet er svært for en kollega.

 

En af medarbejderne, Helena Dagmar Roest Højvang, udtrykker det sådan: ”Vi er ikke bange for, at nogen tager ØENS ånd fra os, for den er unik og bare noget, der er uden at blive italesat. Samhørighed. Vi løfter i flok. Vi har hinandens ryg. Du bliver accepteret for den, du er. Det er noget særligt at få lov at være med. Det er vigtigt for ledelsen, at man passer ind. At man har lyst til at være en del af en familie.”

Læs mere om firmaet her

 


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22