Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


02-05-2022
Til lykke til Mattias Tesfaye

Danske Advokater ønsker et stort til lykke til den nye justitsminister og ser frem til samarbejdet.

 

”Vi håber, at den nye justitsminister vil værne om advokaters uafhængighed og fortsætte den linje, som Nick Hækkerup har lagt i spørgsmålet om, hvordan advokater bør reguleres, så forbrugerne altid kan være sikre på, at deres advokat er uafhængig”, lyder det fra Danske Advokaters formand Jørgen Kjergaard Madsen.

 

Han peger på, at der venter store og vigtige opgaver for den nye minister.

 

”Arbejdsgruppen under Justitsministeriet, der skal kigge på retshjælp og fri proces, bør have et stort politisk fokus, for det er åbenbart, at hele området ikke fungerer efter hensigten. Retshjælpen til samfundets svageste er blevet så udhulet og bureaukratisk, at den trænger til en kærlig hånd, og den håber jeg, at den nye minister vil levere. Jeg håber, at han bliver retssikkerhedens minister”.   

 

Jørgen Kjergaard Madsen peger også på, at domstolene trænger til flere ressourcer.

 

”Det går den forkerte vej med sagsbehandlingstiderne. De er nu så lange, at det er et stort retssikkerhedsmæssigt problem, som bør løses”, understreger Danske Advokaters formand.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19