Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


05-05-2022
Advokat i spidsen for Medierådet for Børn og Unge

Som advokat er Miriam Michaelsen kendt i offentligheden for at bekæmpe digitale krænkelser. Hun har hjulpet talrige mennesker, der er blevet udsat for forskellige former for digitale krænkelser og vold. Samtidig er hun stifter og bestyrelsesleder for foreningen Digitalt Ansvar. Nu har kulturministeren udpeget hende til formand for Medierådet for Børn og Unge.

 

Miriam Michaelsens og Medierådets fokus bliver fremover i endnu højere grad at udvikle og pege på løsninger for skadeligt indhold og funktioner online, der rammer børn og unge, deres trivsel og deres rettigheder. Kort sagt skal advokaten være med til at gøre det mere sikkert for børn og unge at færdes på nettet.

 

”De sidste mange år har jeg – både som advokat og bestyrelsesleder i Digitalt Ansvar – arbejdet målrettet for en fælles front for bedre digital tryghed, ansvarlighed og retfærdighed for alle.  Jeg har taget imod posten som formand for Medierådet med stor ærefrygt og respekt, fordi Medierådet allerede nu spiller en vigtig rolle ift. lige netop det og med fokus på en vigtig målgruppe – vores børn og unge. Jeg håber meget, at min viden og erfaring vil kunne bruges i Medierådets arbejde også. Nu glæder jeg mig meget til i første omgang at komme i gang med arbejdet og at lære organisationen og projekterne bedre at kende”, lyder det fra Miriam Michaelsen.

 

Til daglig er hun partner i advokatvirksomheden Njord Law Firm.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19