Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


16-05-2022
Skal din virksomhed have Danske Advokaters advokatKODEKS-pris?

I år uddeles Danske Advokaters advokatKODEKS-pris til en virksomhed, der er med til at synliggøre advokatbranchens position og samfundsmæssige betydning. Hvis I vil være med til at sætte fokus på advokatKODEKS og det, I gør i jeres virksomhed, kan I indstille jer (eller en anden virksomhed) til prisen inden den 19. august 2022. Prisen bliver uddelt på Danske Advokaters Kongres 2022 i København den 23. september.

 

Prisen uddeles til den virksomhed, der har udmærket sig inden for ét eller flere af parametrene i advokatKODEKS:

  • Åbenhed
  • Social ansvarlighed
  • Håndtering af etiske dilemmaer
  • Fokus på kunder og medarbejdere
  • Mangfoldighed og diversitet


Hvem kan nomineres?
Alle advokatvirksomheder, der er tiltrådt advokatKODEKS, kan nominere sig selv eller blive nomineret af en anden advokatvirksomhed. Det er ikke nødvendigt at udmærke sig på flere områder for at vinde prisen.
 

Der er ikke nogen særlige formkrav for indstilling af jeres virksomhed. En kort skriftlig begrundelse er som udgangspunkt tilstrækkeligt, men der er også mulighed for at fremsende evt. materiale til dommerkomiteen via kodeks@danskeadvokater.dk.

 

Alle nomineringer skal ske inden den 19. august 2022.

 

Dommerkomiteen lægger vægt på
Dommerkomiteen lægger vægt på tydeliggørelsen af indsatsernes samfundsmæssige betydning direkte eller indirekte, deres brandingværdi og deres kommunikationspotentiale som case for en samfundsansvarlig advokatbranche. Derudover vil dommerkomiteen se på virksomhedens engagement og kreativitet med inkorporering af de forskellige parametre i advokatKODEKS. Alle virksomheder, store som små, har gode historier at fortælle, og vi vil gerne hjælpe med at få dem formidlet til samfundet, men også som inspiration for resten af branchen. 

 

Hvad er prisen, og hvornår uddeles den?
Prisen er en hæderspris, der bliver uddelt på Danske Advokaters Kongres den 23. september 2022 og bliver givet som en anerkendelse af virksomhedens deltagelse i synliggørelsen af advokatbranchens samfundsansvar.

Læs mere om kongressen her

 

Er I endnu ikke tiltrådt advokatKODEKS?
Så kan I gøre det her


David Hedegaard Meyer
David Hedegaard Meyer | Specialkonsulent | 33 43 70 16 | dhm@danskeadvokater.dk


Kontakt

David er ansvarlig for Danske Advokaters analysearbejde og udarbejder løbende en lang række forskellige statistikker, som fx Advokatbranchen i tal, lønstatistik og konjunkturbarometer. 

 

Han er tovholder på Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg. 

Læs mere…

33 43 70 16