Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


30-05-2022
Endnu bedre rabatter fra Circle K til jer, der er medlemmer

Danske Advokater har et samarbejde med Circle K, som sikrer dig en skarp rabat på brændstof til bilen, hvis dit firma er medlem af Danske Advokater.

 

En række medlemmer bruger allerede ordningen, og med de aktuelle priser på brændstof er tilbuddet mere fordelagtigt end nogensinde.

 

Pga. forbruget fra vores eksisterende brugere af Circle K-ordningen kan du nemlig nu få en endnu større rabat, når du tanker benzin eller har brug for andet brændstof.

 

Vi siger derfor tak til jer, der allerede er med i aftalen. I opnår automatisk de nye rabatter fra i morgen, den. 1. juni 2022.

 

Jo flere, der tilslutter sig ordningen og bidrager til et samlet køb, jo større vil rabatterne løbende blive.

 

EUROPE Card

Aftalen giver dig en attraktiv rabat på Circle K's vejledende priser, men sikrer også, at du altid opnår den bedste pris, hvis der er en lokal rabat der, hvor du tanker.

 

Circle K aftalen med et EUROPE Card findes i 6 forskellige varianter, så det bedst passer til jeres behov og ønsker. Ordningen skal tilknyttes en virksomhed og dets CVR-nummer. I kan dog sagtens selv administrere og videregive ordningen til alle medarbejdere, så ordningen ikke kun er forbeholdt firmabiler.

 

Aftalen giver jer rabat på benzin, diesel, AdBlue, kør videre produkter og vask hos Circle K, INGO og 1-2-3 stationer samt mere end 20.000 tankstationer fordelt i Europa.

 

Noget for dig?

Har det din interesse, så tjek vores side om Circle K under medlemsfordele. Rabatter på ordningen vises ved login for medlemmer.

 

Kontakt Circle K direkte for at etablere en aftale, men har du ellers spørgsmål til ordningen så kontakt gerne os hos Danske Advokater.

 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21