Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


03-06-2022
Podcast fra Domstolsstyrelsen om vigtige erhvervssager

Domstolsstyrelsen lancerer nu en ny podcastserie, ’Thi kendes for ret’, som giver dig indblik i nogle af de vigtige erhvervssager, der er havnet i retten.

 

I podcastserien kan du blive klogere på sager om blandt andet varemærkeret, markedsføringsret, ligestillingsret og skatteret. Du kommer med helt ind bag kulissen, når der dømmes i en sag. Hvad kan vi lære af de enkelte domme? Og hvad foregår der egentlig ved dommerbordet?

 

”Det er en vigtig del af vores retssamfund og demokrati, at der er åbenhed omkring, hvad der sker i retssalen. Vi er derfor rigtig glade for at kunne lancere en podcastserie, der er med til at understøtte offentlighed i retsplejen. I podcastserien sætter vi fokus på et udpluk af de mange vigtige erhvervssager, som domstolene hver dag håndterer. Sammen med tre erfarne landsdommere får lytterne også et unikt indblik i, hvad der sker bag kulissen i en retssag, og hvad der vægtes, når der dømmes”, siger udviklingsdirektør i Domstolsstyrelsen, Merethe Eckhardt.

 

Du kan allerede nu høre de første to episoder.

 

Du finder podcastserien her eller i din streamingtjeneste.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19