Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


12-08-2022
Kryds i kalenderen: Generalforsamling 23. september

Fredag den 23. september kl. 10.00 afholder Danske Advokater kongres og generalforsamling i Valencia, Vesterbrogade 32, 1620 København V. På dagsordenen er blandt andet valg af formand og repræsentantskab. Bestyrelsen vælges efterfølgende af og blandt repræsentantskabets medlemmer. Hvis du ønsker at stille op, kan du meddele din kandidatur på hjemmesiden med frist 12. september 2022.

Se dagsordenen for generalforsamlingen.

 

Efter generalforsamlingen den 23. september fortsætter kongressen med et spændende og varieret fagligt program. Vi slutter dagen af med lidt godt til ganen og hyggeligt kollegialt samvær. Du kan se hele programmet og tilmelde dig her. Der udstedes kursusbevis på 4 kursuslektioner.

 

Vi glæder os til at se dig!


Charlotte Hvid Olavsgaard
Charlotte Hvid Olavsgaard | Specialkonsulent | 33 43 70 09 | cho@danskeadvokater.dk


Kontakt

Charlotte er specialkonsulent for Danske Insolvensadvokater og Bestyrelsesadvokater samt for fagudvalgene ansættelsesret, bestyrelsesarbejde, databeskyttelse, hvidvask, insolvens,  databeskyttelse, selskabs- og finansieringsret og strafferet og straffeproces. Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv.

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 09