Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


21-11-2022
Deltag i webinar om strømafbrydelser den 28. november

Energistyrelsen inviterer til informationsmøde mandag den 28. november kl. 9.00 – 10.00 om risikoen for kontrollerede strømafbrydelser (brownouts). På mødet bliver du orienteret om risiko og procedure for kontrollerede strømafbrydelser og får en generel status på forsyningssituationen i Danmark den kommende vinter.

 

Du kan tilmelde dig webinaret her

 

Du kan også få tilsendt en video med webinaret efterfølgende - tilmeld dig her.

 

Som situationen ser ud lige nu, vurderer Energistyrelsen ikke, at kontrollerede strømafbrydelser bliver aktuelle, hvis vinteren i Danmark fortætter på et gennemsnitligt eller mildere niveau. Får vi en kold og vindstille vinter, kan kontrollerede lokale strømafbrydelser blive aktuelle, fordi der er højere efterspørgsel på el, end der er strøm i elnettet.


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19