Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


31-01-2023
Få en mentor og kom godt i gang med etableringen af din egen virksomhed

Skal du til at starte egen advokatvirksomhed? Eller har du allerede taget springet, men savner en at sparre med? Så kan du melde dig som ’mentee’ og få tilknyttet en mentor fra Danske Advokaters mentorordning.

Der kan være mange udfordringer forbundet med at tage springet fra medarbejder i en etableret virksomhed til at stå på egne ben og bygge noget nyt op fra bunden. Derfor har Danske Advokater startet en mentorordning, hvor interesserede kan melde sig som enten mentor eller mentee.

Ideen til mentorordningen er opstået i Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg, og flere af udvalgets medlemmer har tilbudt at stille op som mentorer. En af dem er udvalgets formand Niels Christian Døcker, der er advokat og partner i BACH advokater.

”Selv om det på papiret er ret let at springe ud som selvstændig advokat, og til at starte med ikke nødvendigvis er forbundet med de store investeringer, er det velkendt, at man er i tvivl om 117 ting. Vi er derfor flere i udvalget, der har stillet os til rådighed, ligesom flere andre advokater har budt sig til for forhåbentligt at kunne hjælpe kolleger med at komme godt fra start. Særligt hvis man kommer fra et større advokatkontor, hvor stabsfunktionerne så at sige skærmer for de mange administrative ting, der følger med partnertitlen, kan det være noget af en brat opvågning selv at stå med alt dette, samtidig med at man måske skal løbe ekstra stærkt for at servicere klienterne, idet man ikke længere har det samme antal kolleger til at springe til. Jeg ser derfor frem til at dele ud af mine erfaringer”, fortæller han.

Mentorordningen er frivillig og gratis, og sammen med din mentor aftaler I selv rammerne for forløbet. Vi sørger for at formidle kontakten til en mentor, som du efterfølgende selv tager kontakt til.

Klik her for at melde dig som mentee

 


David Hedegaard Meyer
David Hedegaard Meyer | Chefanalytiker | 33 43 70 16 | dhm@danskeadvokater.dk


Kontakt

David er ansvarlig for Danske Advokaters analysearbejde og udarbejder løbende en lang række forskellige statistikker, som fx Advokatbranchen i tal, lønstatistik og konjunkturbarometer. 

 

Han er tovholder på Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg. 

Læs mere…

33 43 70 16