Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


03-02-2023
Krav til digitale standard bogføringssystemer er nu trådt i kraft

Erhvervsstyrelsen udsteder nu bekendtgørelserne om kravene til digitale standard bogføringssystemer og anmeldelse og registrering heraf.

 

Bekendtgørelserne er første skridt i udmøntningen af bogføringslovens bestemmelser om digital bogføring, der fastsætter helt grundlæggende krav til digitale standard bogføringssystemer mhp. at understøtte automatisering af virksomhedernes bogføring og indberetninger.

Læs mere her

 

Opdateret vejledning

Erhvervsstyrelsen har offentliggjort en opdateret vejledning om bogføring. Vejledningen er en hjælp til virksomheder, rådgivere og udbydere af digitale bogføringssystemer, der ønsker at forstå og overholde kravene i bogføringsloven for at kunne tilpasse deres standardløsning.

Se vejledningen her

 


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19