Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


20-02-2023
Alle bør nu tilslutte sig MitID Erhverv

Siden oktober 2022 har det været muligt for små og mellemstore virksomheder og foreninger at tilslutte sig MitID Erhverv, som erstatter NemID medarbejdersignatur. Nu går udrulningen af den nye erhvervsløsning ind i sidste fase, hvor også virksomheder med mere end tre NemID medarbejdersignaturer inviteres til at tilslutte sig. Alle har modtaget besked i Digital Post. 

I kan tilslutte virksomheden til MitID Erhverv her 

 

Digitaliseringsstyrelsen har den 9. februar udsendt en pressemeddelelse om den sidste fase af MitID Erhverv her 

 

Samtidig oplyser Digitaliseringsstyrelsen om nye tiltag i MitID Erhverv med forbedret brugervenlighed i fokus. Her er det værd at fremhæve, at virksomheder med mere end tre NemID medarbejdersignaturer nu kan oprette alle deres signaturer (erhvervsidentiteter) automatisk på én gang.

Se mere om ”masseaktivering” her 

 

Vær opmærksom på frist og pris

Importér jeres brugere allerede nu. Efter juni 2023 er det ikke længere muligt at importere brugere fra NemID medarbejdersignatur.

 

Når I opretter nye brugere i MitID Erhverv, er de tre første MitID Erhverv brugere gratis. Brugere derudover koster 20 kr. stykket.

 

Relevant information samlet et sted

Hos Danske Advokater er vi i dialog med Digitaliseringsstyrelsen og bistår gerne med at hjælpe jer igennem migreringen fra NemID medarbejdersignatur til MitID Erhverv.

 

Vi vil i den kommende tid sætte fokus på udfordringer specielt målrettet advokatbranchens overgang til MitID Erhverv, hvor bl.a. login og administration af rettigheder på domstolenes online tjenester som Tinglysning.dk og Minretssag.dk samt Sikker Mail er emner, vi kommer nærmere ind på. Du kan allerede nu læse lidt mere om udfordringen med Sikker Mail på vores side om MitID Erhverv.

Se Danske Advokaters informationsside om MitID Erhverv 

 

Du er altid velkommen til at kontakte Danske Advokaters digitaliseringschef Steen Hermansen, hvis du har spørgsmål til ibrugtagning af MitID Erhverv.


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21