Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


10-03-2023
Webinar 29/3: Automatisk videresendelse af Digital Post

Vil du gerne slippe for at videresende dine Digital Post-meddelelser manuelt og spare værdifuld tid med automatisk videresendelse af Digital Post til jeres eget mailsystem?

 

Efter lanceringen af den nye Digital Post-løsning i marts 2022 forsvandt funktionen ”automatisk videresend” med brug af NemID virksomhedscertifikater fra e-Boks Erhverv. Dette har givet store udfordringer for flere medlemmer, når det kommer til håndtering af de mange meddelelser, I som advokatvirksomheder modtager.

 

Få indsigt på webinar

Vores samarbejdspartner PostNord Strålfors afholder et webinar på 45 minutter den 29. marts kl. 9:00.

 

Her fortæller de, hvordan deres afhentningssystem har hjulpet mere end 1.200 virksomheder med automatisk videresendelse af både Digital Post fra det offentlige og e-Boks Erhverv-meddelelser til deres eget mailsystem. Opsætning af løsningen klares nemt og hurtigt af jer selv uden teknisk bistand og er egnet for virksomheder i alle størrelser, der gerne vil håndtere deres Digitale Post nemmere i eget mailsystem.

 

I får som medlemmer af Danske Advokater adgang til en særlig aftale på PostNord Strålfors' eDistributions løsning. Fra kun 7.000 kroner i oprettelse tilbyder PostNord Strålfors en løsning til automatisk videresendelse af Digital Post på en sikker og krypteret måde. PostNord Strålfors videresender automatisk jeres meddelelser, uanset hvor mange CVR-numre, I administrerer, og I får adgang til jeres eget Dashboard med statistik og track & trace-funktioner.
 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21