Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


20-03-2023
Kom succesfuldt på MitID Erhverv

Skærmbillede fra mitid-erhverv.dk

På Danske Advokaters medlemsmøder rundt om i landet i april gennemgår vores digitalseringschef Steen Hermansen migreringen fra NemID medarbejdersignatur til MitID Erhverv samt andre relevante emner vedrørende MitID Erhverv.

 

Den 30. juni 2023 lukker brugen af NemID medarbejdersignaturen, og derfor skal alle virksomheder forinden have etableret sig med MitID Erhverv.

 

Hos Danske Advokater er vi i løbende dialog med Digitaliseringsstyrelsen om de forskellige udfordringer, du kan opleve i forbindelse med overgangen, som vi løbende omtaler i nyheder. Du kan som medlem af Danske Advokater på vores medlemsmøder få en detaljeret praktisk gennemgang af alt, hvad du skal vide om MitID Erhverv. 

 

Steen Hermansen gennemgår alle trin fra Danske Advokaters egen oprettelse af MitID Erhverv ved visning af skærmbilleder, som du efterfølgende kan bruge som din egen vejledning og tjekliste i din advokatvirksomhed.

 

Her gennemgår Steen også kravene ved anmodning om MitID Erhverv samt de forskellige begreber med roller for virksomheden ved tilslutning, valg af identifikationsmidler til medarbejderne, og de udfordringer, der er med sikker mail ved overgangen fra brug af NemID (OCES2) til MitID (OCES3) certifikater.

 

Vi informerer også om den seneste viden, vi har om Domstolenes sagsportaler og Tinglysningsrettens overgang til brug af MitID Erhverv.

 

Se mere om vores medlemsmøder og tilmeld dig her
Vores medlemsmøder er gratis for alle medarbejdere i virksomheder, der er medlem af Danske Advokater.

Læs mere og tilmeld dig her 

 

 

 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21