Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


24-04-2023
Vinderne af Djøfs og Danske Advokaters processpil er nu fundet


Hold 7 bestående af Fatma Øzdemir, Lena Y., Michella Marie Lexander og Peter Weile.

I torsdags blev Danske Advokater og Djøfs arbejdsretlige processpil afsluttet efter en spændende finale i Højesteret, og om aftenen kunne vinderne traditionen tro kåres ved en finalereception hos Danske Advokater.

Vi vil gerne sige en tak til alle deltagere i processpillet for jeres indsats og til alle vejledere for jeres støtte og guidance til deltagerne.

Stort tillykke til alle vinderne af processpillet – vi fik kåret både bedste stævning, bedste svarskrift, bedste procedør, bedste replik/duplik samt en fornem andenplads.

Et særligt stort tillykke til vinderholdet af selve processpillet, nemlig hold 7 bestående af Fatma Øzdemir, Lena Y., Michella Marie Lexander og Peter Weile! 

En stor tak skal også lyde til alle de erfarne dommere, som har været med i år.

 

I Danske Advokater sætter vi stor pris på, at så mange advokater i branchen stiller deres store viden og tid til rådighed. Danske Advokaters adm. direktør Paul Mollerup udtaler i den forbindelse: 

 

”Der skal lyde en stor tak til dommerne – både Øst og Vest og i Højesteret. Det er noget helt pecielt, at finalen foregår i selve Højesteret. Der er ingen tvivl om, at det kaster en særlig følelse af alvor over finalen. Også tak til projektgruppen fra DJØF Studerende og medarbejderne fra Danske Advokater, som har fået hele praktikken til at gå op.”

 


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19