Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


16-05-2023
Ny forperson for fagudvalget for bestyrelsesarbejde

Bestyrelsens Dag blev advokat Janie C. Nielsen (t.v.)  valgt som ny forperson for Danske Advokaters fagudvalg for bestyrelsesarbejde. Danske Advokaters vicedirektør Benedikte Havskov Hansen (t.h.) deltog også i mødet, der blev afholdt i Nyborg på Fyn.

 

Advokat Janie C. Nielsen er netop blevet valgt som ny forperson for foreningen Bestyrelsesadvokater, der samtidig fungerer som Danske Advokaters fagudvalg for bestyrelsesarbejde. Det skete på Bestyrelsens Dag, der i år blev afholdt på Fyn den 12. maj. Til daglig er hun partner i advokatvirksomheden Nyborg & Rørdam.

 

Som ny forperson vil hun i særlig grad lægge vægt på øget diversitet:

 

”Diversitet i bred forstand er afgørende for mig. Det er vigtigt, at vi kan tiltrække yngre advokater og meget gerne flere kvinder – både i forhold til det at arbejde i en bestyrelse men også til selve rådgivningsfeltet”, påpeger hun og tilføjer:

 

”Vi vil meget gerne bidrage til at synliggøre de kvaliteter, en advokat har i forhold til bestyrelsesarbejde og samtidig sikre, at medlemmerne får tilbudt bestyrelsesrelevante arrangementer på højt niveau”.


Charlotte Hvid Olavsgaard
Charlotte Hvid Olavsgaard | Specialkonsulent | 33 43 70 09 | cho@danskeadvokater.dk


Kontakt

Charlotte er specialkonsulent for Danske Insolvensadvokater og Bestyrelsesadvokater samt for fagudvalgene ansættelsesret, bestyrelsesarbejde, databeskyttelse, hvidvask, insolvens,  databeskyttelse, selskabs- og finansieringsret og strafferet og straffeproces. Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv.

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 09