Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


09-06-2023
Konferencen til alle ledere: Kvæler juraen læringen af møgsager?

Når møgsagen skyller ind over en organisation, går de juridiske processer i gang. Ansvaret skal placeres, så sagen kan lukkes med en konsekvens. Skal nogen til skafottet, eller kan man tilfredsstille presse, politikere og trangen til blodrus på de sociale medier med nye regler og kontrolsystemer?

 

Er det første offer i en juridisk proces den ledelsesmæssige læring? For skyldes fejlen i virkeligheden mangelfuld faglighed, dårlig ledelse eller en usund kultur? I givet fald rimer det dårligt på den juridiske tilgang og værktøjer.

 

Har vi nået grænsen for, hvad juraen kan og bør bruges til i både håndteringen og forebyggelsen af møgsager? Er juraen og det juridiske mindset gået fra at være en del af løsningen til også at være blevet en del af problemet?

 

Det undersøger vi på en konference hos Danske Advokater den 21. august 2023, hvor en række inspirerende top-oplægsholdere med hver deres faglighed kommer hele vejen rundt om problemstillingen.

 

Se det fulde program og tilmeld dig her

 


Jens Steffensen
Jens Steffensen | Kursuschef | 33 43 70 14 | jst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Jens er vores kursuschef, der udvikler nye kurser og har kontakt med nye og eksisterende undervisere. Han står også for markedsføring af vores kursusudbud.

Læs mere…

33 43 70 14