Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


14-06-2023
Penta Advokater bruger Advojob: Kvalificerede ansøgninger til jobs i advokatbranchen

Marketingansvarlig Jacob Lysholt, Penta Advokater

 

Vi har talt med Jacob Lysholt, der arbejder som marketingansvarlig hos advokatvirksomheden Penta om jobdatabasen Advojob.

 

Hvorfor benytter Penta Advojob?

 

Jacob Lysholt fortæller: ”Vi bruger Advojob for at ramme præcis vores målgruppe inden for det juridiske felt, det vil sige primært advokater og sagsbehandlere.”

 

Har I fundet de rigtige medarbejdere til jeres virksomhed ved at benytte Advojob?

 

”Vi har ansat medarbejdere, som netop har set jobopslaget på Advojob, og vi oplever, at Advojob rammer ned i målgruppen blandt relevante kandidater på en god måde.

 

Vi har nogle gange valgt at indrykke en VIP-annonce for at sikre, at vi får den maksimale promovering og når ud til flest mulige potentielle kandidater”, forklarer Jacob.

 

Penta Advokater og Jacob Lysholt anbefaler at bruge Advojob: ”Vi oplever, at vi får kvalificerede ansøgninger via Advojob”.

 

Advokatvirksomheden har eksisteret under navnet Penta Advokater siden 2017. Firmaets historie kan dog dateres tilbage til 1905. Der er omkring 75 medarbejdere ansat i Penta Advokater, som dermed er en af region Syddanmarks største advokatvirksomheder.

 

Mere om Advojob

Advojob er en jobdatabase målrettet advokatbranchen og juridiske medarbejdere som fx virksomhedsjurister. Advojob er ejet af Danske Advokater og er et lille og meget overskueligt jobunivers, hvor du nemt finder relevante medarbejdere til din advokatvirksomhed.

 

Du kan vælge en VIP-annonce, hvis du ønsker yderligere eksponering, da annoncen medtages i Danske Advokaters nyhedsmail, som rammer omkring 8.900 modtagere hver uge.

Læs mere om priser og muligheder her

 

Du har også mulighed for selv at gå på jagt efter spændende kandidater i form af de cv’er, der er tilgængelige på Advojob. Det er ganske gratis.

Prøv Advojob her

 

 


Stine Rosenkilde
Stine Rosenkilde | Kommunikations- og webkoordinator | 33 43 70 22 | sro@danskeadvokater.dk


Kontakt

Stine er webredaktør på Danske Advokaters hjemmeside og hjælper desuden specialforeningerne med at udarbejde nyhedsmails og med at opdatere deres hjemmesider. 

 

Hun er ansvarlig for Danske Advokaters nyhedsmail og opdaterer vores medlemssystem. 

Læs mere…

33 43 70 22