Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


07-08-2023
Bliv mentor og hjælp en nystartet advokatvirksomhed godt i gang

Har du erfaring med at etablere egen advokatvirksomhed, og vil du dele ud af din viden og erfaring med andre, der står over for samme udfordring?

 

Danske Advokater etablerede i 2022 en mentorordning med det formål at matche erfarne mentorer med personer, som er i færd med at opstarte deres egen virksomhed.

 

Der har været god tilslutning til mentorordningen, men vi kan stadig bruge nye erfarne kræfter. Så hvis du kunne overveje at bruge lidt af din tid på en mentee, hører vi meget gerne fra dig.

 

Danske Advokater sørger for at matche mentorer med mentees baseret på erfaring og så vidt muligt geografi. Tidligere har vi især mødt efterspørgsel på erfaring inden for områderne: almindelig drift, salgs- og markedsføring, netværksopbygning og strategi. Du er naturligvis velkommen til at tilmelde dig ordningen, selvom du har større erfaring inden for andre områder.

 

Ordningen er på frivillig basis, og for at blive mentor er det et krav, at din virksomhed er medlem af Danske Advokater.

 

Har du spørgsmål til mentorordningen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent David Hedegaard Meyer på mail dhm@danskeadvokater.dk eller tlf. 33 43 70 16.

Læs mere om mentorordningen her

 


David Hedegaard Meyer
David Hedegaard Meyer | Chefanalytiker | 33 43 70 16 | dhm@danskeadvokater.dk


Kontakt

David er ansvarlig for Danske Advokaters analysearbejde og udarbejder løbende en lang række forskellige statistikker, som fx Advokatbranchen i tal, lønstatistik og konjunkturbarometer. 

 

Han er tovholder på Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg. 

Læs mere…

33 43 70 16