Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


15-08-2023
Kom til Nordic Legal Tech Day i København

Nordic Legal Tech Day er en tilbagevendende begivenhed, der i år finder sted i København den 30. august. Konferencen samler advokater, in-house jurister, jurister i det offentlige, rådgivere og legal tech-udbydere fra hele Norden – det førende forum, hvor eksperter deler erfaringer og opdaterer dig på den nyeste udvikling inden for legal tech.

 

Årets tema er News & Trends, AI, Digital Transformation, The Future of Legal Services, Transformation for In-House Lawyers og meget mere.

 

Tilmelding med rabat

Medlemmer af Danske Advokater kan benytte 3-for-2 rabat, hvis I er flere fra samme virksomhed, som ønsker at deltage. Ved individuel tilmelding kan du benytte rabatkoden ”NTLD23-DA15” - så får du 15 % rabat.  Rabatkoden indsættes i feltet: ”Greetings to event organiser” Rabatkoden kan ikke kombineres med 3-for-2 rabat.

 

Se det fulde program og tilmelding her 

 

Danish Legal Tech Award 2023

Formålet med Danish Legal Tech Award er at anerkende, fejre og øge bevidstheden om den imponerende innovation og kundetilfredshed, der udspringer af IT-løsninger, opfundet af danske Legal Tech-virksomheder. Som altid overrækkes Danish Legal Tech Award 2023 i forbindelse med konferencen.

 

Igen i år sidder Danske Advokaters digitaliseringschef Steen Hermansen med i juryen.

 

Du kan nominere en virksomhed nederst på siden her 

 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21