Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


21-08-2023
Medlemmer søges til Danske Advokaters fagudvalg for ansættelsesret og fagudvalg for strafferet og straffeproces

Danske Advokater søger kvalificerede kandidater, der har lyst til at tegne branchens holdninger inden for ansættelsesret eller strafferet- og straffeproces.

 

Danske Advokater har i dag 19 fagudvalg, der retter sig mod specifikke juridiske discipliner. Fagudvalgene er Danske Advokaters faglige spydspids med hensyn til erhvervs- og branchepolitiske initiativer indenfor de enkelte fagområder. Se fagudvalgene her.

 

Som fagudvalgsmedlem vil du blandt andet være med til at sikre Danske Advokaters indflydelse på lovgivningen, deltage i møder og forhandlinger med offentlige myndigheder og andre brancheorganisationer mv. om forhold, der har betydning for fagudvalgets retsområde og identificere problemstillinger, som kræver en nærmere afklaring af retspraksis.

 

Arbejder du med ansættelsesret eller med strafferet og straffeproces og har du lyst til at bidrage med din viden og samarbejde med andre af fagområdets bedste folk på branchens vegne i Danske Advokaters fagudvalg, hører vi meget gerne fra dig via et af nedenstående links, hvor du også bedes skrive lidt om din motivation for at søge og din viden og interesse inde for det givne område. Formularerne er åbne frem til den 11. september 2023.

 

Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte specialkonsulent Charlotte Hvid Olavsgaard på telefon 33 43 70 09 eller cho@danskeadvokater.dk.

 

Fagudvalg for ansættelsesret – tilmeld dig her 

Fagudvalg for strafferet og straffeproces - tilmeld dig her

 

 

 

 

 

 

 


Charlotte Hvid Olavsgaard
Charlotte Hvid Olavsgaard | Specialkonsulent | 33 43 70 09 | cho@danskeadvokater.dk


Kontakt

Charlotte er specialkonsulent for Danske Insolvensadvokater og Bestyrelsesadvokater samt for fagudvalgene ansættelsesret, bestyrelsesarbejde, databeskyttelse, hvidvask, insolvens,  databeskyttelse, selskabs- og finansieringsret og strafferet og straffeproces. Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv.

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. 

Læs mere…

33 43 70 09