Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


05-09-2023
Kom til advokatbranchens Compliancedag

Vi gentager sidste par års succes og holder igen i år en heldagskonference om compliance. I 2023 finder Compliancedagen sted onsdag den 1. november hos Danske Advokater i København. OBS! Datoen er flyttet fra 1.11.23 til 16.04.24, så alle indlægsholdere kan deltage.

 

Vi sætter fokus på en række aktuelle og relevante indlæg, der kan hjælpe jer med indsigt og nyttig viden om compliance i driften af jeres advokatforretning.

 

Programmet med en række forskellige indlægsholderne er ved at komme på plads, så sæt allerede nu kryds ved den 16. april.

 

Vi kigger på complianceemner, der alle er relevante for både store og små advokatvirksomheder inden for GDPR, hvidvask, it-sikkerhed og trusselsbilledet mod advokatbranchen.

 

Konferencen er kun for advokater og ansatte i advokatvirksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater, eller personer, der har et serviceabonnement. Da vi har begrænset antal pladser, er det tilmelding efter princippet først til mølle. Har det din interesse, så følg med i programmet. Vil du sikre dig en plads, så tilmeld dig allerede nu.

 

Læs mere og tilmeld dig her 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21