Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


09-10-2023
Revideret vejledning om hvidvaskkontrol af klienter

Danske Advokaters hvidvaskarbejdsgruppe under vores fagudvalg om hvidvask har revideret den første udgave af vores Hvidvaskvejledning, efter at Advokatrådet sidste år reviderede deres hvidvaskvejledning.

 

Den nye version har gennemgået en større revision og er under udarbejdelsen blevet drøftet med Advokatsamfundets sekretariat, så indholdet stemmer overens med deres tilsyn. I arbejdsprocessen er der også konkrete emner, der er blevet drøftet og afklaret med flere specialforeninger, ligesom den endelige version er blevet behandlet af Danske Advokaters fagudvalg om hvidvask.

 

Det har været en fornøjelse af arbejde sammen med jer
Fra Danske Advokater vil vi gerne endnu engang sende en stor tak til medlemmerne af arbejdsgruppen, hvor der undervejs har været lidt udskiftning. Arbejdsgruppen består af et yderst kompetent team af compliancefolk fra en række af vores medlemsvirksomheder. Vi værdsætter også, at deres ansættelsessteder giver dem mulighed for at bidrage med nyttig viden til gavn for alle vores medlemmer. Du kan se, hvem der er medlemmer af Hvidvaskarbejdsgruppen i forordet af vejledningen.

 

Vejledningen ”Hvidvaskkontrol af klienter” er placeret i vores medlemsunivers ”Navigator” under afsnittet ”Compliance” og menupunktet ”Hvidvask”. Det kræver medlemslogin at få adgang til siden og vejledningen.

 

Se vejledningen her

 


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21