Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


23-10-2023
Kom med til en spændende aften med diskussion af branchens udfordringer i København, Aalborg, Aarhus, Esbjerg eller Odense

I forbindelse med offentliggørelsen af 'Fremtidens Jurist 2023'-rapporten inviterer Djøf Advokat, Karnov Group og Danske Advokater til en faglig aften med fokus på branchen. Vi har sammensat et program med relevante og inspirerende talks med fokus på lederskab, ligestilling og diversitet.

 

Vi slutter arrangementet med en paneldebat, hvor der åbent og ærligt vil blive talt om, hvordan vi som samlet branche kan løse udfordringer med arbejdskulturen i virksomhederne.

 

Arrangementet finder sted på Folketeatret i København den 21. november kl. 17:45-20:45.

 

Har du ikke mulighed for at deltage i København? Så se her!
Som et særligt tilbud til dem, der ikke kan være til stede i København, har vi sørget for, at arrangementet bliver streamet til fire regionale advokatkontorer i hhv. Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Odense. Her er der mulighed for at netværke med kolleger fra branchen, drøfte branchens udfordringer og løsninger og ikke mindst se arrangementet i Folketeatret, som bliver live streamet til disse fire udvalgte kontorer. 

Læs mere og tilmeld dig her 


David Hedegaard Meyer
David Hedegaard Meyer | Chefanalytiker | 33 43 70 16 | dhm@danskeadvokater.dk


Kontakt

David er ansvarlig for Danske Advokaters analysearbejde og udarbejder løbende en lang række forskellige statistikker, som fx Advokatbranchen i tal, lønstatistik og konjunkturbarometer. 

 

Han er tovholder på Danske Advokaters Brancheudviklingsudvalg. 

Læs mere…

33 43 70 16