Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


18-12-2023
Danske Advokaters AI-arbejdsgruppe præsenterer nu sit første materiale til alle medlemmer

Danske Advokaters arbejdsgruppe om AI har været i gang siden efteråret og har identificeret en række tematikker inden for kunstig intelligens, som fire arbejdsgrupper arbejder videre med frem til sommeren 2024. Arbejdsoverskrifterne er:

  • Definition af generativ AI
  • Compliance-etiske og regulatoriske forhold
  • Forretningsmæssige muligheder
  • Hvad gør det ved vores erhverv?


Allerede nu foreligger det første materiale, som vi gerne vil dele med jer medlemmer. På vores hjemmeside har vi derfor etableret et nyt afsnit i universet ”Navigator”, hvor du under ”Virksomhedens drift” finder det nye afsnit ”Kunstig intelligens – AI”. Materialet, der kun er for medlemmer, omhandler:

Husk at logge ind, så du kan åbne links.


Afsnittet vil løbende blive suppleret med mere relevant materiale, og i 2024 planlægger vi at afholde to konferencer om kunstig intelligens for medlemmer i henholdsvis Øst- og Vestdanmark. Yderligere information kommer i det nye år.

 

Brug for hjælp med kunstig intelligens?
Danske Advokaters digitaliseringschef, Steen Hermansen, vejleder gerne om forhold, du med fordel kan være opmærksom på ved brugen af kunstig intelligens. Steen kan kontaktes på mail she@danskeadvokater.dk og telefon 33 43 70 21.

Se afsnittet Kunstig intelligens – AI (husk at logge på)


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21