Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


07-02-2024
Vi søger nye medlemmer til fagudvalget for klima

Vil du være med til at tegne Danske Advokater inden for miljø, landbrug og ESG? Så har du chancen nu. Vi udvider nemlig vores fagudvalg for klima med to til tre pladser.

 

Vi søger særligt advokater, der har speciale inden for miljø- og landbrugsret samt ESG. Hvis du godt kunne tænke dig at være med til at lægge den politiske linje, arbejde med høringssvar og have dialog med det politiske system og andre organisationer, hører vi meget gerne fra dig.

 

Du er velkommen til at kontakte vicedirektør Benedikte Havnskov Hansen på BHH@danskeadvokater.dk eller på tlf. 33 43 70 12 eller juridisk konsulent Danielle Løw på DLO@danskeadvokater.dk eller på telefon 33 43 70 06.

 

Fristen for at melde dit kandidatur er den 20. februar 2024.

 

Har det din interesse, hører vi meget gerne fra dig via nedenstående link, hvor du også bedes skrive lidt om din viden og interesse inden for området. Formularen er åben frem til og med den 20 februar.
 

Tilmeld dig her


Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06