Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


19-04-2024
Fokus på intern ESG i advokatvirksomheder

Danske Advokater har for nylig afholdt den første workshop med den nedsatte gruppe om ESG i advokatvirksomheder.

 

Det blev drøftet, hvordan Danske Advokater kan hjælpe bedst muligt, så vores medlemmer er godt klædt på i forhold til ESG.

 

Resultatet af workshoppen blev en bruttoliste over initiativer, herunder en præcisering af ,hvilke initiativer der er ”need to have” og hvilke, der er ”nice to have”.

 

Vi vil nu kigge nærmere på en prioritering af initiativerne, og så glæder vi os til at arbejde videre med nogle relevante tiltag.

 

En kæmpe stor tak til arbejdsgruppen, som består af Maria Holst Levin, Trine Hasselbalch, Line Berg Madsen, Kira Kolby Christensen, Camilla Amalie Nissen, Caroline Sylvester, Lars Stuckert, Kim Meurs-Gerken, Anne Louise Wulff, Eva Meiling og Amelie Brofeldt for at stille jeres store viden til rådighed.

 


Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06