Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


14-05-2024
Medlemsmøde på Færøerne

I marts rejste vi rundt i Danmark for at holde vores årlige medlemsmøder. Det er noget, vi gør for at komme tættere på jer medlemmer og for at fortælle jer om brancherelevante emner.

I sidste uge prøvede vi noget helt nyt. Vi havde nemlig sendt en lille delegation til Færøerne, hvor vi holdt medlemsmødet på Hotel Hafnia i Tórshavn. Der var et flot fremmøde og en god stemning til mødet, hvor deltagerne bl.a. kunne høre vores digitaliseringschef, Steen Hermansen, fortælle om kunstig intelligens, og hvilke muligheder og udfordringer det kan medføre for advokatvirksomheder. Som du kan se på billedet, var også vores formand Jesper Rothe, adm. direktør Paul Mollerup og vicedirektør Benedikte Havskov Hansen med på turen.

Tusind tak til Alfred Petersen, formand for den færøske advokatforening, for at være vært ved arrangementet, og tak til de færøske advokater og medarbejdere, der lagde vejen forbi Hotel Hafnia. Det var en fornøjelse!


Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21