Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


14-05-2024
Få hjælp til at leve op til de nye lovkrav om bæredygtighedsrapportering

Folketinget har netop vedtaget et lovforslag, som implementerer nye EU-regler om virksomheders bæredygtighedsrapportering.

 

Derfor har Erhvervsstyrelsen udarbejdet en vejledning om de nye krav til bæredygtighedsrapportering, som følger af ændringer i årsregnskabsloven. Vejledningerne vil løbende blive tilgængelige på Erhvervsstyrelsen.dk og Virksomhedsguiden. 

 

Loven om bæredygtighedsrapportering indfører krav om, at store virksomheder og børsnoterede virksomheder skal rapportere om bæredygtighed i årsrapporten. De nye regler vil ofte også påvirke små og mellemstore virksomheder, som kan blive mødt med krav om data og oplysninger om bæredygtighed fra deres samarbejdspartnere, erhvervskunder eller investorer.

Læs mere her


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19