Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


21-05-2024
Folkemøde: Vi sætter fokus på erhvervslivets retssikkerhed

Igen i år har vi - med støtte fra Dreyers Fond - et telt på Folkemødet i samarbejde med Advokatsamfundet, hvor medlemmer og organisationer laver paneldebatter om forskellige spændende emner. Danske Advokater har i år et retssikkerhedspanel på Folkemødet, der sætter fokus på erhvervslivets retssikkerhed. Her deltager Danske Advokaters formand, Jesper Rothe, sammen med MF Helle Bonnesen, der er erhvervsordfører for de konservative, MF Betina Kastbjerg, der er erhvervs-og retsordfører for Danmarksdemokraterne, Jesper Beinov, direktør i SMVdanmark, og Morten Kofmann, der er partner i Kromann Reumert. Debatten finder sted i Advokaternes Telt torsdag den 13. juni fra kl. 14-00 – 15.00. Hvis du er på Folkemødet, håber vi, at du kigger forbi. Læs mere om arrangementet her.

 

Danske Advokaters fagudvalg for strafferet og straffeproces sætter fokus på brugen af varetægtsfængsling i samarbejde med Landsforeningen af forsvarsadvokater og Advokatsamfundet. Du kan læse mere om det arrangement her. Læs om alle arrangementerne i Advokaternes Telt her (søg på Advokaternes telt).

 

Vi holder fredagsbar den 14. juni fra kl. 17 til 18. Her glæder vi os også til at se jer. Du kan møde andre advokater, politikere, samarbejdspartnere og journalister til en kort, men hyggelig stund på årets Folkemøde, inden programmet for fredag aften for alvor begynder.
  
Vi byder på vin, øl og godt selskab.
 
Du finder os i Advokaternes Telt i Danchells Anlæg – plads A20.

Tilmeld dig fredagsbaren her.

 

Der skal lyde en stor tak til Dreyers Fond for støtten til Folkemødeaktiviteterne.

 

Vi ses på Folkemødet!


Søren Møller Andersen
Søren Møller Andersen | Chef for kommunikation og public affairs | 33 43 70 19 sma@danskeadvokater.dk


Kontakt

Søren er ansvarlig for Danske Advokaters kommunikation, presse og public affairs.  

 

Søren arbejder med alle genrer inden for kommunikation. Han tager sig blandt andet af foreningens pressearbejde og er ansvarlig for den digitale kommunikation og vores nyhedsbreve. 

 

Du er altid velkommen til at ringe til Søren, hvis du eksempelvis har forslag til særlige emner, som Danske Advokater bør sætte fokus på i sin kommunikation med medlemmerne. 

Læs mere…

33 43 70 19