Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Nyheder

Får du ikke allerede vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig her.


27-05-2024
Vi flager branchens synspunkter i Domstolenes Samarbejdsforum

Vi deltog onsdag den 22. maj 2024 i Domstolenes Samarbejdsforum, hvor vi blandt andet fik en orientering om Domstolsstyrelsens it og digitalisering og en demonstration af skifteportalen til behandling af tvangsoplæsningssager, der ser lovende ud.

 

Vi havde en række ønsker med, herunder praktikken omkring de kommende obligatoriske informationsmøder om retsmægling, en booking-funktion til minretssag.dk, løft af honoraret til boligdommere og særligt en opdatering af de vejledende takser for proceduresalær i civile retssager.

 

Vi sætter pris på det gode samarbejde i Domstolenes Samarbejdsforum, hvor vi mødes en gang årligt og drøfter stort og småt. Næste møde finder sted i maj 2025. Hvis du har input, er du meget velkommen til at kontakte juridisk konsulent Danielle Løw på dlo@danskeadvokater.dk.


Danielle Løw
Danielle Løw | Juridisk konsulent | 33 43 70 06 | dlo@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danielle er juridisk konsulent for Foreningen af Procedureadvokater, Danske IT-advokater og Forening for Erstatnings- og Forsikringsret.


Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv. for ovenstående fagområder og er ansvarlig for fagudvalget for advokatret og-etik samt fagudvalget for klima

 

Læs mere…

33 43 70 06