Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Branchepolitiske udvalg og arbejdsgrupper

Danske Advokater har en række tværgående, faste udvalg og arbejdsgrupper, der hjælper sekretariatet og bestyrelsen med den branchepolitiske indsats inden for en række højt prioriterede områder.

 

AI arbejdsgruppe

Danske Advokaters AI arbejdsgruppe skal identificere og beskrive brugen af kunstig intelligens i advokatbranchen og se på, hvordan den kan forventes at blive bragt i anvendelse. Arbejdsgruppen vurderer også betydningen af kunstig intelligens for advokatvirksomhederne, og hvad de bør gøre i den sammenhæng.
Se gruppens medlemmer

 

Arbejdsgruppen for "En attraktiv branche"

Danske Advokater arbejder for, at advokatbranchen skal være den foretrukne arbejdsplads for advokater og en attraktiv branche for alle andre faggrupper. Det er omdrejningspunktet for denne arbejdsgruppe.
Se udvalgets medlemmer

 

Brancheudviklingsudvalget

Danske Advokater arbejder for branchens udvikling gennem markedsindsigt, identificering af udviklingstendenser og produktion af vidensprodukter til vores medlemsvirksomheder.
Se udvalgets medlemmer

 

ESG arbejdsgruppe

Gruppens formål er at klæde vores medlemsvirksomheder på til at håndtere ESG internt i deres virksomhed og hjælpe dem med at blive skarpe på, hvilke eksterne og interne krav, der vil blive stillet. Vi har også en ambition om at udvikle et eller flere værktøjer, der gør det lettere for virksomhederne at registrere ESG-forhold internt.
Se udvalgets medlemmer

 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13