Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Historien om Valencia

Valencia, en af Københavns legendariske og historiske forlystelsesbygninger, er nu genopstået som advokatbranchens kursus- og mødecenter.

 
Den historiske bygning er blevet totalrenoveret og udstyret med alle moderne faciliteter. Samtidig er ejendommen bragt tilbage til sit oprindelige ydre, og den historiske facade kan igen ses fra gaden, efter at den i over 100 år har været skjult af en mellembygning.

Valencia er en af Vesterbros ældre bygninger, opført som ølhal efter tysk forbillede i 1861. Bygningen er tegnet af Tivolis arkitekt H.S. Stilling, og Kong Frederik den 8. var med til indvielsen af ”Thors Ølhal”, som det dengang hed.

Under navnet Valencia blev stedet fra 1927 Skandinaviens største varieté – et eksklusivt forlystelsessted med underholdning af internationale kunstnere og artister.

Etablissementet har i tidens løb skiftet navn og ejere flere gange. I 1970'erne drev Simon Spies natklub i lokalerne, og under stedets sidste brogede år som natklub lagde Valencia blandt andet hus til Dansk Melodi Grand Prix i 1981.

Den prisbelønnede arkitekt Dorte Mandrup står på vegne af Dreyers Fond bag renoveringen, som blev gennemført med stor respekt for den oprindelige arkitektur. Samtidig er lokalerne løftet op til den højeste nutidige standard.

Valencia ejes af Dreyers Fond og er udlejet til Danske Advokater. Dreyers Fond og Danske Advokater har indgået et partnerskab, hvor både foreningen og Dreyers Fond vil arbejde for, at Valencia bliver en succes.

Som kursusdeltager eller lejer af lokalerne håber vi, at du vil nyde Valencia og få en oplevelse af historiens vingesus, der møder moderne mødeteknologi på bedste måde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Valencia. 

 

  

Se vores smukke mødelokaler i filmen ovenfor.

 

Se Dreyers sal i brug nedenfor ved en reception for ABA: 

Nyheder

KURSER

Michael Mørck
Michael Mørck | Konference- og receptionsleder | 33 43 70 00 | reception@danskeadvokater.dk


Kontakt

Michael er ansvarlig for mødecenteret Valencia samt Danske Advokaters reception. Derudover løser han diverse grafiske opgaver.

Læs mere…

33 43 70 00