Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Navigator Smart Tools

Navigator Smart Tools – din adgang til digitale værktøjer

  • Gå til Navigator Smart Tools (husk at logge på Danskeadvokater.dk og klikke på Smart Tools-knappen til højre)
    Bemærk! Ved første besøg på Navigator Smart Tools får du en velkomstmail fra vores samarbejdspartner Pingo Documents (der er leverandør af Navigator Smart Tools), hvor du får information om ekstra muligheder ved brug af løsningen. For at Danske Advokaters medlemmer kan få adgang til løsningen videregives loginoplysninger fra Danske Advokater til Pingo Documents, og der oprettes en brugerprofil hos Pingo Documents. Videregivelsen sker iht. GDPR, art. 6, stk. 1, litra f. 

Som medlem af Danske Advokater får du nu let adgang til finans- og afgiftsberegnere, automatiserede compliancedokumenter og skabeloner – direkte gennem dit login til Danske Advokaters hjemmeside.

 

I en travl hverdag er det en stor fordel med værktøjer, som løser og bidrager til at sikre overholdelse af regulatoriske krav og krav til compliance, herunder i forhold til hvidvask, politikker, IT-sikkerhed, databehandling mm.

 

Det er ambitionen med Navigator Smart Tools at tilbyde denne hjælp.

 

”Vi ved fra medlemsundersøgelser, at mange af vores medlemmer – særligt i de små og mellemstore advokatvirksomheder - efterspørger værktøjer, der gør det nemmere for dem at drive deres forretning. Jeg er derfor meget glad for, at vi nu har sat det nye skib, Navigator Smart Tools, i søen, som netop imødekommer dette ønske med alt fra afgiftsberegnere til complianceværktøjer,” siger bestyrelsesformand Jesper Rothe.
 

Læs mere om indholdet i Navigator Smart Tools, og hvordan du kommer i gang med at bruge løsningen

 

Foruden beregnerne er værktøjerne inddelt i kategorierne Compliancedokumenter og regulering samt Kontrakter og skabeloner. 

 

Finans- og afgiftsberegnerne er i vid udstrækning en opdateret og forbedret videreførelse af Advokathåndbogen. Løsningen er med denne opdatering blevet mere brugervenlig.

 

Se filmen nedenfor og bliv klogere på, hvad du kan bruge Navigator Smart Tools til.

 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13