Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Jurafabrikken

Jurafabrikken er et landsdækkende, fagligt og socialt netværk for studerende og nyuddannede med interesse for advokatbranchen. Netværket er en studentersektion under Danske Advokater og fungerer som forum for faglig diskussion, debat og videndeling.

Jurafabrikken bygger bro mellem studiet og advokatbranchen

Jurafabrikken er Danske Advokaters studentersektion med bestyrelser på de fire juridiske fakulteter. Jurafabrikkens formål er at bygge en bro fra jurastudiet til advokatbranchen – og give de studerende et bedre indblik i arbejdet som advokat.

Foreningen arrangerer faglige arrangementer i form af foredrag, karrieremesser og workshops. Som studerende får du via arrangementerne mulighed for at møde advokater, der repræsenterer forskellige advokatvirksomheder og derved får du et indblik i, hvor alsidig advokatbranchen er.

Jurafabrikkens fokuspunkter er at give dig:

  • Et unikt kendskab til advokatbranchen
  • Viden og indsigt i dine fremtidsmuligheder
  • Et fagligt og socialt netværk
  • Faglige foredrag, karrieremesser, workshops mm.


Samtidig giver foreningen medlemsvirksomhederne mulighed for at holde arrangementer sammen med Jurafabrikken, studerende samt bruge Jurafabrikkens platforme, bl.a. ved Instagram-stafet, til at gøre opmærksom på sig selv.

 
Følg med i vores kommende arrangementer på vores Facebook-side.

Nyheder

KURSER

Emma Rudbæk Loving
Emma Rudbæk Loving | Stud.jur. | erl@danskeadvokater.dk


Kontakt

Emma er stud.jur. og hjælper med forskellige opgaver inden for juridisk informationssøgning og høringssvar. Hun er desuden formand for Danske Advokaters studentersektion, Jurafabrikken. 

Læs mere…

33 43 70 00