Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Mødepakker og priser

Valencia Dreyer Danske Advokater

Du er meget velkommen til at leje vores flotte lokaler til møder, kurser, konferencer mm. Vi lejer både lokaler ud til vores medlemsvirksomheder og andre, der ønsker at afholde et arrangement i Danske Advokaters unikke bygning, Valencia.

 

Vores medlemmer, som er advokatvirksomheder, betaler årligt et kontingent til Danske Advokater. Derfor giver vi medlemmerne mulighed for at leje vores lokaler til en særlig fordelagtig medlemspris. Du finder alle priser under de forskellige mødepakkebeskrivelser.

 

Vi har stor erfaring med afholdelse af halvdags- og heldagsmøder. Vi kan dog også uden problemer arrangere aftenmøder. Kontakt os med jeres ønsker, så vi sammen kan nå frem til den bedst mulige løsning for netop jeres arrangement.

 

Der kan dog også være mødetyper, som vi takker nej til. Hvis din forespørgsel får afslag, vil det som oftest være fordi, at mødet ikke harmonerer med det, vi står for i Danske Advokater, eller den identitet, vi ønsker at vise vores medlemmer.

Her på siden kan du finde information om priser på mødepakker og lokaleleje, og du kan se vores afbestillingsbetingelser og praktisk information.

Alle priser er inkl. moms.


Priser for mødepakker

  Pris pr. person (ikke medlem) Pris pr. person (medlem)
Dagsmøde 840 kr. 715 kr.
Halvdagsmøde m/ frokost 680 kr. 580 kr.
Halvdagsmøde u/ frokost 580 kr. 475 kr.
To-timers pakker* 180 kr. 160 kr.

* Minimum fire personer ved to-timers møder

Dagsmøder er inklusiv morgenmad, frokost og eftermiddagskage/grønt.
Halvdagsmøder er inklusiv enten morgenmad eller eftermiddagskage/grønt afhængig af tidspunktet for afholdelse.


I alle pakker indgår:

  • Kaffe, te og vand i lokalet
  • Standard AV-udstyr, computer, projektor, papir og kuglepenne
  • Teknisk assistance
     

Derudover mulighed for diverse tilkøb til forplejningen.


Antal deltagere og endelig fakturering
Bookningen kan frit afbestilles indtil fire uger før afholdelsesdagen. Herefter kan der reduceres med op til 10 % indtil fem dage før afholdelsesdagen uden omkostninger. 

Hvis du/I foretager en afbestilling eller reduktion af arrangementet med over 10 % mellem fire uger og fem dage før arrangementsdagen, faktureres 50 % af det reducerede antal, ud over de 10 %, som er uden omkostninger. 

Senest fem hverdage inden afholdelsesdagen skal det endelige deltagerantal meddeles til Danske Advokater. Når mødet er afholdt, gøres fakturaen op med antal deltagere, tilkøb og evt. andet forbrugsafregning. Fakturaen skal betales inden for otte hverdage på angivet konto.

Afbestilling - skal ske skriftligt
Man kan kvit og frit afbestille sin booking op til fire uger før afholdelsesdagen. Sker afbestilling mellem fire uger og fem dage før arrangementet, opkræver Danske Advokater 50 % af den aftalte pris som kompensation. Sker afbestilling senere end fem dage før afholdelsestidspunkt eller ved manglende fremmøde, opkræver Danske Advokater 100 % af den foreløbige faktura som kompensation.

Corona-relateret aflysning
I tilfælde af myndighedernes udstedelse af forsamlingsforbud der indebærer, at afvikling af arrangementet umuliggøres, eller er i strid med myndighedernes henstillinger og/eller anbefalinger, vil man være berettiget til at
udskyde arrangementet til et senere tidspunkt uden omkostninger. 

Parkering/kørsel
Læs mere her

Nyheder

KURSER

Michael Mørck
Michael Mørck | Konference- og receptionsleder | 33 43 70 00 | reception@danskeadvokater.dk


Kontakt

Michael er ansvarlig for mødecenteret Valencia samt Danske Advokaters reception. Derudover løser han diverse grafiske opgaver.

Læs mere…

33 43 70 00