Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Få en ordrebekræftelse

Advokaten skal fortælle, hvad den forventede pris bliver.

Advokaten skal bekræfte jeres aftale

Når du som privatperson har aftalt med en advokat, at han eller hun skal tage en sag for dig, har advokaten pligt til at skrive en ordrebekræftelse, der bl.a. indeholder prisoplysninger. Det giver en sikkerhed for, at jeres forventninger til opgavens løsning er afstemt.

Advokaten skal i aftalen fortælle, hvad han eller hun forventer, at prisen inkl. moms for rådgivningen bliver. Hvis advokaten har svært ved at overskue sagens omfang, har du krav på enten at få et overslag over, hvad det ca. vil koste at få advokatens råd i din sag, eller at få at vide hvordan prisen i sidste ende bliver beregnet. Hvis du vil læses mere om, hvad det koster at gå til advokat, kan du se mere på siden ”Hvad koster en advokat”.

Advokaten bør også kort beskrive den opgave, der skal løses.

Giver advokaten dig ikke denne ordrebekræftelse, overtræder advokaten ”god advokatskik”, som kan påtales ved Advokatnævnet. Du kan læse mere om hvordan du indgiver en klage for advokatnævnet på www.advokatnaevnet.dk.

Er du erhvervsdrivende, skal advokaten kun oplyse, hvad det koster, hvis du beder om det.
 

Nyheder

KURSER

Ulrikke W. Krogbeck
Ulrikke W. Krogbeck | Vicedirektør for medlemsservice og brancheudvikling | uwk@danskeadvokater.dk


Kontakt

Ulrikkes overordnede opgave er at få engagerede medlemmer og skabe værdi af medlemskabet af Danske Advokater.


Sammen med sin afdeling skal hun finde ud af, hvad medlemmer og kunder vil have, og hvordan Danske Advokater kan udvikle branchen sammen med dem. 

Læs mere…

33 43 70 13