Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Praktiske oplysninger

Her finder du relevante oplysninger i forbindelse med Danske Advokaters kursus- og uddannelsestilbud.

Alle er velkomne til at deltage på Danske Advokaters kurser og uddannelser

Det vil sige, at ikke blot praktiserende advokater, advokatfuldmægtige og administrative medarbejdere i advokatvirksomheder, men alle, der finder et kursus relevant på grund af interesse, arbejdsområde, eller som på anden vis har indsigt i emnet eller skal til at have det, er velkomne.

 

Mange kurser vil med stort udbytte også kunne følges af virksomhedsjurister, studenter eller sagsbehandlere i offentlige eller private virksomheder og organisationer. Det eneste, man vil skulle have for øje, er, at det høje faglige niveau fordrer den fornødne juridiske indsigt.

 

Flere kurser udbydes i samarbejde med andre organisationer og foreninger, så der er stor mulighed for at dyrke netværk og kontakter.

 

Tilmelding

Du har mulighed for at tilmelde dig, som det passer dig bedst.

 

Den nemmeste måde at tilmelde dig på er her på siden. Du skal blot klikke ind på det relevante kursus og trykke ”Tilmeld”. Herefter vil kurset blive registreret i din varekurv, og du kan gå til endelig bestilling eller vælge at tilmelde dig flere kurser. Efter bestilling modtager du straks en kvittering på e-mail. Du får først en faktura, når tidspunktet for kursets afholdelse nærmer sig. Vi sender typisk fakturaen ud 1 måned før kursets afholdelse, og vi har altid en betalingsfrist på 14 dage.

 

Er du i tvivl, om du er tilmeldt et kursus, hjælper din personlige varekurv, øverst på kursussiden, med et hurtigt overblik. Her kan du se, hvor mange lektioner, du har lagt i varekurven.

 

Du kan også vælge at sende os en mail og blot angive dine kursusønsker i mailen - så klarer vi resten for dig. Mailadressen er kursus@danskeadvokater.dk.

  

Du kan endelig tilmelde dig på telefon 33 43 70 00. I sekretariatet sidder vi klar til at modtage din tilmelding, og vi kan hjælpe dig med, om du har fundet det rigtige kursus eller den rigtige uddannelse for dig.

 

Afmelding

Vi ved, at du har travle arbejdsdage, og at du har brug for en stor fleksibilitet fra vores side i forhold til afmeldinger. Vi har derfor lavet regler for afmelding, der giver dig den største mulighed for fleksibilitet inden for vores økonomiske rammer.

 

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus, kan du uden omkostninger sende en kollega i stedet for dig selv. Vi skal blot modtage ændringen på kursus@danskeadvokater.dk, inden kurset går i gang.

 

Du kan afmelde dig et kursus uden omkostninger indtil 14 dage før kursusdagen. Afmelding skal altid ske på kursus@danskeadvokater.dk.

 

Afmelder du dig senere, skal du - uanset årsag – betale det fulde beløb for kurset.

 

Du kan dog mod et gebyr på 700 kr. blive flyttet til et tilsvarende kursus. Ved 2-dages kurser er prisen 1400 plus evt. gebyr for overnatning. Skriv til os på kursus@danskeadvokater.dk.og hør om mulighederne for dette.

 

Afmeldingsfristen for uddannelser er 4 uger. Ved afmelding efter den frist kan du mod et gebyr blive overflyttet til den næste gang uddannelsen udbydes.  

 

Vi forbeholder os ret til andre frister og vilkår i forhold til vores længerevarende udbud som vores uddannelser og netværk. Her er tilmeldingen personlig og bindende, og du kan derfor ikke automatisk sende en kollega i stedet for eller blive overført til et tilsvarende forløb.

 

Rabatter

Arbejder du i en virksomhed, der er medlem af Danske Advokater, får du automatisk op til 20 % rabat på kurserne. Du skal benytte dit Login, når du bestiller et kursus, og herefter vil du kunne se prisen efter rabatten.

Er du endnu ikke medlem, så kan du se alle fordelene ved medlemskabet af Danske Advokater her.

 

Virksomhedsadvokater, jurister og andre, der ikke er ansat i en advokatvirksomhed kan få de samme kursusfordele som vores medlemsvirksomheder ved at tegne et serviceabonnement. Læs mere.

 

Kursusbevis

Efter endt kursus modtager du som deltager et kursusbevis. Husk at gemme beviserne som dokumentation for, at du har deltaget. Advokater og advokatfuldmægtige skal efter udløbet af hver treårig efteruddannelsesperiode elektronisk indberette, at kravet om 54 timers efteruddannelse er overholdt, jf. retsplejelovens § 126, skt. 5.

 

Det er Advokatsamfundet, der fører tilsyn med, om den enkelte advokat har opfyldt efteruddannelseskravene. Du finder regler og vejledende udtalelser om den obligatoriske efteruddannelse her.

 

Tjek kursuslektioner

Når du anvender dit login, kan du selv tjekke, hvilke kurser du har været på og hvornår. Endvidere kan du se hvor mange kursuslektioner, du har optjent år for år. Det gælder også, hvis du selv har været underviser, eller hvis du har deltaget på arrangementer tilrettelagt af nogle af de specialforeninger, der administreres af Danske Advokater.

 

Materiale

Vi bestræber os på, at du får mest muligt materiale elektronisk. Så kan du bedre gemme det relevante materiale og finde det frem igen, når du skal bruge det, og så sætter vi mindst muligt klimaaftryk. Til hvert kursus tilsendes kursusmaterialet via mail, og på kursusdagen udleveres print af relevant materiale. 

 

Kurser over flere dage

Ønsker du overnatning mellem to kursusdage, skal det bestilles og afregnes særskilt med hotellet. Men nævn gerne din deltagelse i Danske Advokaters kursus, så vil der blive indregnet en særlig rabat. Afholdes kurset på hotel/ude af huset, er overnatningen inkluderet i kursusprisen.

 

Parkering

På konferencestedernes hjemmesider kan du som regel finde kørselsvejledning samt information om parkering eller offentlig transport. 


Parkering, når du deltager i kursus i Danske Advokaters egne kursuslokaler, Valencia, finder du her.

 

Evaluering

Efter kursets afslutning får du en mail med et evalueringsskema, som vi håber, at du udfylder. Vi modtager gerne både ris og ros. Det er med til at sikre, at vi kan gøre kurserne bedre, ligesom vi gerne hører dine forslag til andre kurser.

 

Interne kurser

Det er muligt at afholde visse kurser som interne kurser i en virksomhed eller i et lokalområde. Kontakt os direkte på service@danskeadvokater.dk, hvis der er et kursus, som du kunne være interesseret i at afholde internt - så finder vi en god løsning.

 

Ændringer og aflysninger

Danske Advokater forbeholder sig ret til ændringer, herunder aflysninger. Du får altid direkte besked, så hurtigt vi kan levere informationen.

 

Vi forbeholder os desuden ret til at fastholde andre frister for til- og afmelding på vores længerevarende udbud som f.eks. vores uddannelser og netværk.

Nyheder

KURSER

Jens Steffensen
Jens Steffensen | Kursuschef | 33 43 70 14 | jst@danskeadvokater.dk


Kontakt

Jens er vores kursuschef, der udvikler nye kurser og har kontakt med nye og eksisterende undervisere. Han står også for markedsføring af vores kursusudbud.

Læs mere…

33 43 70 14