Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Certificeret Forhandler

Uddannelsen er for dig, som vil arbejde aktivt med at forbedre dine forhandlingskompetencer og udbygge din viden om forhandlingsteori og -metoder samt den underliggende psykologi og adfærd i forhandlinger. Sidst men ikke mindst er den for dig, der vil klædes på til den strategiske forberedelse og udførelse af en forhandling.

Om uddannelsen

På baggrund af cases, oplæg og plenumdrøftelser får du viden og værktøjer til at kunne arbejde strategisk og praksisnært med forhandlinger. Det vil gøre dig til en endnu bedre forhandler, uanset om du er advokat, jurist eller In-House Counsel.

Uddannelsen er forhåndsgodkendt af Advokatsamfundet til 55 point.


Hør underviser Anja Skau-Andersen fortælle om, hvem uddannelsen er relevant for.


Certificeret Forhandler er for dig, der er advokat, rådgiver eller jurist, og som søger at udvikle og forfine dine forhandlingsfærdigheder.

Vi har samlet de vigtigste informationer om uddannelsen i en folder, som du kan downloade ved at klikke på billedet herunder.


Udbytte

Som deltager på uddannelsen vil du bl.a.:

  • få ny teoretisk og praktisk viden om effektive forhandlingsmetoder – herunder værktøjer til forberedelse af en forhandling
  • blive introduceret til modeller for strategiske valg, som kan træffes forud for en forhandling. Du lærer også om forskellen på strategiske mål og strategisk adfærd
  • tilegne dig teoretisk og praktisk viden om værdiskabelse og fordeling af værdi forud for og under en forhandling
  • opnå viden om psykologiske adfærdsmønstre i forhandling samt eksperimentere med metoder til at styre dem
  • få mulighed for at øve dig og bruge din nye viden på egne medbragte forhandlinger.

Hør Anja Skau-Andersen fortælle, hvad du kan få ud af at deltage på uddannelsen.


I løbet af uddannelsen får du forbedret dine forhandlingskompetencer. Du får fyldt værktøjskassen op, og vi sørger for at, du får masser af træning i de forskellige metoder og værktøjer, så din klient får mere værdi ud af de forhandlede aftaler, udbud og kontrakter.

Uddannelsen er funderet i anerkendt forhandlingsteori og fokuserer på den praktiske anvendelse af konkrete forhandlingsværktøjer, som du kan bruge i praksis med det samme.

Der undervises ud fra principper for design og implementering af effektive læringsprocesser, hvor følgende tre tilgangsvinkler er omdrejningspunktet:

  • Forhandlingstræning skal føre til resultater. Du vil efter uddannelsen være bedre i stand til at overføre ny viden og nye redskaber til egne forhandlinger i hverdagen
  • Du er i fokus. Vi arbejder med personlighed, udfordringer samt ansvaret for at udvikle dig til en fuldt ud engageret professionel forhandler
  • Læringsprocessen er involverende og skaber tiltagende interesse i brugen af forhandlingsteknik og redskaber i det daglige arbejde.
     

Uddannelsens fire moduler

Modul 1: 3.-4. september 2024
Forhandlingsteori og værdiskabelse i forhandling 
 

Modul 2: 1.-2. oktober 2024
Psykologi, bias og strategi i forhandling 
 

Modul 3: 14.-15. november 2024
Forhandling i teams samt konfliktløsning og den svære samtale 


Modul 4: 5. december 2024
Certificering 

Læs mere om indholdet på uddannelsens fire moduler på tilmeldingssiden

 

Pris og lokation

Medlemspris 42.000 kr. ekskl. moms
Standardpris 49.995 kr. ekskl. moms


Undervisningen finder sted hos Danske Advokater i vores kursuslokaler på Vesterbrogade 32, 1620, Kbh V. Frokost og forplejning er inkluderet i prisen, men overnatning i forbindelse med de enkelte moduler er ikke inkluderet. Danske Advokater samarbejder med bl.a. hotel COCO og hjælper gerne med at booke hotelværelser, hvis det ønskes.

Kursuslektioner: 55

 
Undervisere:


Anja Skau-Andersen er den primære underviser bag Forhandleruddannelsen og bringer bred viden og praktisk erfaring til hvert modul. Med en uddannelsesmæssig baggrund, der omfatter titler som advokat, psykoterapeut og en MBA, bringer Anja en multidisciplinær tilgang til undervisningen og dens indhold.Anja har specialiseret sig i forhandling af kommercielle kontrakter og overenskomster, samt erhvervsmæssig konfliktløsning. Hendes dybdegående forståelse af forhandlingsteknikker kommer fra hands-on erfaring og en evne til at anvende teoretisk viden i real-world scenarier.

 


Lukas Mardorf er cand.mag. i retorik og specialiseret inden for sprog og formidling. Som ejer af kommunikationsvirksomheden Mardorf.dk har han ekspertise inden for kommunikation og forhandling. Han har skrevet taler for prominente figurer, herunder flere ministre og departementschefen i Skatteministeriet. Lukas har været med til at udforme TEDx-talks og har bidraget til uddannelsesverdenen gennem undervisning i retorik for respekterede institutioner som DJØF og Advokatsamfundet.

 

Michael Fabricius Sand er en erfaren kommunikationsunderviser med en rig og bred portefølje af klienter, herunder Finansministeriet, Skat, Rigsadvokaten, Kammeradvokaten, Danske Bank, CBS Executive, Livenation, Bech-Brun, Capgemini, Rethink og Fødevarestyrelsen. Desuden er han foredragsholder hos digitalbalance.dk, hvor han deler ud af sin indsigt inden for kommunikation.. 

 

Nyheder

KURSER

Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00