Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Lækker mad

I restaurant Spis, som er navnet på Danske Advokaters kantine, byder Food & Co velkommen med velsmagende måltider, der giver energi til både krop og hjerne. Maden er tilberedt fra bunden med udgangspunkt i den danske sæsons friskeste råvarer.
 

Økologi

Med det økologiske spisemærke i sølv spiller økologi en vigtig rolle i køkkenet, hvor 60 – 90 % af alle råvarer er økologiske.

Spisemærket er statskontrolleret af Fødevarestyrelsen og er en blåstempling af køkkenets brug af 60% - 90% økologiske råvarer i madlavningen. For at få tilkendt mærket skal køkkenet i 3 sammenhængende måneder have bevist, at økologiprocenten på anvendte råvarer holdes i det nævnte interval. Dette tjekkes løbende 1 gang årligt af Fødevarestyrelsen.
 

Bæredygtighed og fiskepolitik

Vi anvender primært fisk fra WWF’s grønne liste og til dels fra den gule. Og ved at vælge fisk og skaldyr, som er MSC- og ASC-certificerede, i sæson og fra vores lokale havmiljø, sikrer vi havbestanden. Vi respekterer fiskenes levesteder og sikrer, at fiskeindustrien kan bevare deres levebrød. – Vores mål er at alle fisk og skaldyr skal være certificerede i 2030.

Herudover arbejder vi med at nedbringe madspild, engangsemballage og vores klimaaftryk generelt.

Nyheder

KURSER

Michael Mørck
Michael Mørck | Konference- og receptionsleder | 33 43 70 00 | reception@danskeadvokater.dk


Kontakt

Michael er ansvarlig for mødecenteret Valencia samt Danske Advokaters reception. Derudover løser han diverse grafiske opgaver.

Læs mere…

33 43 70 00