Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Compliancedag 2024

Kun for medlemmer - pris kr. 1.995,- ekskl. moms

16. april 2024 kl. 9:00 - 16:30

Efterfølgende er der netværksbuffet frem til kl. 18:00

 

Vi afholder en heldagskonference med fokus på advokatvirksomheders interne complianceemner. Vi kommer omkring praktiske forhold som trusselsbilledet mod advokatvirksomheder, IT-sikkerhed, databeskyttelse, hvidvaskloven og ESG, der giver dig en indsigt og nyttig viden, du kan bruge efterfølgende. Konferencen er for alle, der arbejder med compliance-relaterede emner internt i deres advokatvirksomhed.

 

Program:

09:00 – 09:30
Tjek ind og morgenmad

 

09:30 - 10:40
Velkommen v/Steen Hermansen, digitaliseringschef hos Danske Advokater

 

09:40 - 10:25
Den menneskelige faktor; en sikkerhedsrisiko – og løsningen på den
v/Nick Aagaard, sikkerhedsrådgiver hos PET

Vigtigheden i beskyttelse af din virksomhed og organisation i forbindelse med ansættelse af medarbejdere og under og efter ansættelsen ud fra en tilgang om, at medarbejderne er helt og aldeles centrale, når det kommer til ønsket om at beskytte viden. Nick vil gennemgå mitigerende tiltag og anbefalinger til at imødegå truslen fra insidere.

 

10:25 - 11:10  
Cyberforsvar der virker - med fokus på distancearbejde
v/ Beatrice J Joseph, rådgiver, Civil Rådgivning hos Center for Cybersikkerhed

Advokatbranchen kan være et attraktiv mål for ondsindede aktører. Med udgangspunkt i distancearbejde vil Center for Cybersikkerhed give deres take på den digitale angrebsvinkel og håndtering af risici for angreb.

 

11:10 – 11:30 
Formiddagspause

 

11:30 – 12:15 
ESG-krav som leverandør af advokatydelser
v/ Christina Helbro, CPO Chief Protection Officer hos Kromann Reumert

Christina ser på, hvilke ESG-krav der er i forbindelse med vores advokatydelser, og hvordan Kromann Reumert har valgt at gribe ESG an internt i organisationen.

 

12:15 - 13:00  
Frokostpause

 

13:00 – 13:20
Kort præsentation af udstillere 

 

13:20 – 14:20 
Danske Advokaters vejledninger om hvidvaskreglerne
v/Charlotte Stoltenberg, Chief Compliance Officer hos Lund Elmer Sandager, og Kristine Sorken, indehaver af Lex-Ally Advokatkontor. Begge er medlemmer af Danske Advokaters Hvidvaskarbejdsgruppe.

Charlotte og Kristine tager os igennem formål og opbygning i de to vejledninger om hvidvaskreglerne, Danske Advokater har udgivet. Vi skal se på den praktiske anvendelse af Hvidvaskvejledningen, der omhandler gennemførsel af kundekendskabsprocedure og det nyeste skud på stammen om udarbejdelse af § 7 risikovurdering. 

 

14:20 – 14:40 
Eftermiddagspause

 

14:40 – 15:40 
Aktuelle GDPR-afgørelsers betydning for os
v/Karsten Holt, advokat og partner hos Advodan Holbæk København samt formand for fagudvalget for databeskyttelse

Karsten ser på udvalgte afgørelser og vejledninger fra Datatilsynet og domstolene det seneste år, som vedrører eller får betydning for advokaters håndtering af klient- og sagsoplysninger og giver seneste nyt om krydsfeltet mellem AER og GDPR, øgede tekniske krav, opbevaring og sletning, oplysningspligt kontra tavshedspligt samt tredjelandsoverførsler med brug af cloud-tjenester.

 

15:40 – 16:25
Complianceforhold ved ibrugtagning af AI
v/Marlene Winther Plas, Partner, advokat hos DLA Piper Denmark og medlem af Danske Advokaters AI arbejdsgruppe

Få indsigt i de compliance-udfordringer, du skal være opmærksom på ved ibrugtagning af AI. Marlene giver dig nogle konkrete anbefalinger med brug af Danske Advokaters AI arbejdsgruppes materiale, så du kan komme i gang med at benytte de mange spændende AI-værktøjer, der findes.

 

16:25 – 16:30 
Opsummering og afslutning v/Steen Hermansen, digitaliseringschef hos Danske Advokater

 

16:30 – 18:00 
Netværksbuffet og vidensdeling med andre deltagere

 

Konferencen er kun for advokater og ansatte i virksomheder, der er medlemmer af Danske Advokater, eller personer, der har et servicemedlemskab. Pris kr. 1.995,- ekskl. moms.

 

Nyheder

KURSER

Steen Hermansen
Steen Hermansen | Digitaliseringschef | 33 43 70 21 | she@danskeadvokater.dk


Kontakt

Steen rådgiver medlemsvirksomheder i køb af it, har kendskab til leverandørerne af it-systemer og er i tæt dialog med domstolene ved udrulning af nye digitaliseringsprojekter.


Han er vores spidskompetence vedrørende it-relaterede emner som den digitale retsproces, digital tinglysning, sikker mail med retterne, ejendomsdatarapporter, cloud computing m.m.


Steen afholder løbende undervisning inden for it-relaterede emner.

Læs mere…

33 43 70 21

Kursus Danske Advokater
Kursus | 33 43 70 00 | kursus@danskeadvokater.dk


Kontakt

Danske Advokater afholder kurser og uddannnelser inden for de fleste privat- og erhvervsretlige emner. Kontakt os, hvis du har spørgsmål vedrørende et kursus.

Læs mere…

33 43 70 00