Velkommen  

Artikler og værktøjer

Kurser

Danske INKASSOadvokater

Om foreningen

Foreningens formål er at sikre de bedste vilkår for korrekt og effektiv inddrivelse af nødlidende fordringer i Danmark gennem:

  • at deltage i den samfundsmæssige debat om privates og det offentliges muligheder for inkasso,
  • at virke for en styrkelse af advokaternes position på området, og
  • at sikre et højt fagligt og etisk niveau med respekt af og forståelse for såvel kreditors som debitors situation og interesser.


Medlemsvirksomhederne er advokatfirmaer, som i særlig grad interesserer sig for inkasso. Som medlemmer forpligter den enkelte advokatvirksomhed sig til at have et højt kompetenceniveau, som løbende kontrolleres af uafhængige auditører. Du kan derfor forvente professionel og effektiv bistand til inddrivelse, når du henvender dig til et medlem af foreningen.


Et medlemskab koster kr. 3.000 ekskl. moms pr. medlemsfirma/hovedadresse.
Kr. 800 ekskl. moms for kædekontorer samt for enkeltmandsvirksomheder (omfattende en enkelt, selvstændig bestallingshavende advokat med op til 2 fuldmægtige og dertil sekretærer og studerende).


Læs mere på www.danskeinkassoadvokater.dk

  
Navn 
Firmanavn 
Adresse 
E-mail 
Telefonnr. 

Nyheder

KURSER

Annette Lerche
Annette Lerche | Specialkonsulent | 33 43 70 07 | ale@danskeadvokater.dk


Kontakt

Annette er specialkonsulent for Danske BOLIGadvokater, Danske Ejendomsadvokater, Foreningen af Advokater med Ejendomsadministration, Danske Miljøadvokater, Danske Landbrugsadvokater, Danske INKASSOadvokater samt Danske Advokaters Fagudvalg for fast ejendom

 

Hun deltager i det branchepolitiske arbejde, udarbejdelse af høringssvar mv.

Læs mere…

33 43 70 07